środa, 11 września 2013

Olej kokosowy, konsumujcie, czujcie się doskonale

Mam nadzieję, że już wiele osób zapoznało się z cudownym smakiem oleju kokosowego i dodaje go do wszystkich niemal potraw.
Pragnę zwrócić uwagę entuzjastów oleju kokosowego na zabezpieczenie go w organizmie przed wolnymi rodnikami, które czekają tylko na to, aby go utlenić i uczynić wręcz szkodliwym dla nas.
Nie pozwólmy tym "bandytom" na bezkarne dewastowanie, tak cennej substancji.Cenne tłuszcze średniołańcuchowe  otoczmy zasiekami, KORDONEM NIEZWYKLE SKUTECZNIE DZIAŁAJĄCEJ POLICJI , WITAMINĄ C i to w ilości nie mniejszej niż 2000-3000 mg.
  Wolne rodniki to zbrodnicze gangi , które polują w naszym organizmiena na możliwość utleniania, a więc niszczenia, siania zamętu,przygotowywania możliwie najkorzystniejszej sytuacji do powstawania komórek nowotworowych .Antyoksydanty :wit.C,cynk, selen, beta karoten, koenzymQ10 i inne,neutralizują je i czynią nieszkodliwymi dla nas.Pamiętajcie więc o REGULARNYM zażywaniu antyoksydantów/pełnymi garściami/, strażników naszego organizmu .
zdróweńka!!!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz